Építkezésünk és családunk történéseinek valamiféle dokumentációja, na meg a barkácsolás :)

2017. december 27. 14:04 - csallob

Lámpák, bárszékek, polcok

Kb. két hónapja vettünk bárszékeket, így a lányok jobban felérik az asztalt, vagy a pultot, mint amikor még ezek nem voltak meg és a normál székekről ettek. És amikor nem nagy evések vannak, akkor nem kell az asztalhoz pakolni mindent, hanem a pultnál ülve harapunk valamit. Így néznek ki:

img_20171126_094810.jpg

Aztán szintén már pár hónapja rendeltünk polcokat is a jyskből, azokat is feltettem. A számítógép fölé kerül 3, hogy lehessen olyan dolgokat pakolni rájuk, amit a lányok nem érhetnek el (pl fontos levelek, meg hasonlók):

img_20171227_134000.jpg

A mi szobánkba került kettő, amiből itt van az egyik, de a másik is ugyanilyen:

img_20171227_134026.jpg

És itt még az új lámpa is látszik. Ezt nagyon jó volt összerakni, mert teljesen darabokban volt, és egy darab műanyag még hiányzott is belőle, amit helyettesítettem egy műanyag akármivel, így most úgy néz ki, mintha nem is lenne baja (nem volt kedvünk visszaküldeni és küzdeni érte).

A folyosóra, fürdőkbe pedig ilyen két- és egyburás lámpákat vettünk (az egyburásról nem teszek fel képet, annak csak a közepén van...):

img_20171227_134110.jpg

Ezek Philips márkájúak, jók is. Csak azt nem gondoltam, hogy izzót is adnak hozzá, pedig de. És sajnos sárga fényük van. Én eredetileg azt gondoltam, hogy majd fehér ledeset veszünk bele, ami valószínűleg így is lesz, de akkor mit csinálok 8 db G9 halogénizzóval? Az nem tetszik ezekben, hogy darabonként 28W-osak, a ledes meg kb 3W lenne.

A bárszékek 45 ezerbe kerültek (3 db), a lámpák 72 ezerbe (1 gömb + 3 dupla, és 3 szimpla), a polcok kb 10 ezerbe, plusz talán mindenhol még a szállítási költség.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://leszhazunk.blog.hu/api/trackback/id/tr6113527017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Építkezésünk és családunk történéseinek valamiféle dokumentációja, na meg a barkácsolás :)
süti beállítások módosítása