Építkezésünk és családunk történéseinek valamiféle dokumentációja, na meg a barkácsolás :)

2015. augusztus 31. 15:36 - csallob

Kivitelező kiválasztása

A telek megvétele előtt már egyeztettünk a Novodom Kft-vel a beépíthetőség miatt, így egyértelmű volt, hogy velük szeretnénk építtetni a házat. Korábban már megnéztünk egy általuk épített másik házat, ami pont a mi telkünktől kb 200 méterre épült :) A tulajdonos megmutogatott mindent, és mivel nagyon jónak tűnt, és az elmondása alapján is korrektnek látszott a cég, őket választottuk.

Igaz, hogy korábban beszéltem másik kivitelezővel is (akinek egy kész házát szintén megnéztük), de ők nem jöhettek szóba, mivel nálunk a telek beépíthetősége miatt a mintatervek szerint, előre gyárban elkészített falakból álló szerkezet nem lett volna megvalósítható, egyedi terv kellett.

Nekem valahogy soha nem sikerül olyat játszanom, mint ahogy mások csinálják, hogy több helyről árajánlatot kérnek, és kiválasztják a legmegfelelőbbet. :)

Címkék: Kivitelező
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://leszhazunk.blog.hu/api/trackback/id/tr867693436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pungoranita 2015.11.01. 22:18:23

Itt azért korlátozottabbak a lehetőségek, azt be kell vallani. Nagyjából ez a két kivitelező csinál könnyűszerkezetes házakat "ezeken a területeken". A noname vállalkozás nekünk egyáltalán nem jöhetett szóba az "egyediségünk" miatt, ahogy ezt írtad is :-).
Tetszik a blogod és te is :-D.
Építkezésünk és családunk történéseinek valamiféle dokumentációja, na meg a barkácsolás :)
süti beállítások módosítása