Építkezésünk és családunk történéseinek valamiféle dokumentációja, na meg a barkácsolás :)

2015. november 19. 07:49 - csallob

9. hét - Festés előkészítése, szennyvíz rákötése

Hétfőn és kedden a kivitelező festői megcsinálták a glettelésnek azt a részét, hogy eltüntették a csavarfejeket és betették a gipszkartonok találkozásaihoz a szalagokat és üvegszövethálókat. Valamint az élekre az élvédőket.
Szerdától az apósom vette át a terepet, foyltatta a glettelést, hogy szép legyen, még két, vagy három réteget felhordott.

Aztán pénteken jöttek a burkolók megbeszéni, hogy mi hogy legyen, pont addigra ki tudtam szállíttatni a magyarlaki tüzépről a csempét és a járólapot. A srác egyből úgy kezdte, hogy végignézett a 60*20-as járólap élein, hogy egyenes-e, persze nem teljesen az :)
Még ekkor felkenték a fürdőkbe a kenhető vízszigetelést. A burkolást pedig a következő héten kezdik el.

Mi szombaton és vasárnap lecsiszoltuk a glettelt felületeket. Jó lett volna felvinni két réteg festéket is (a harmadikat pedig a burkolás után), de nem volt annyi idő.

Szombet reggel jöttek a szennyvizet összekötni, kb két óra alatt végeztek is. Minden ok volt, azt mondták, hogy olyan jót ástam, hogy ezután bárhol áshatnék nekik. Egy m3 homok belement az árokba, lehet, hogy egy ásónyommal kevesebbet kellett volna lemenni.

Sajnos csak a glettelésről van fénykép:

imag0127.jpg

Ezután majd mára burkolások jönnek, úúúúúúúú :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://leszhazunk.blog.hu/api/trackback/id/tr938088046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Építkezésünk és családunk történéseinek valamiféle dokumentációja, na meg a barkácsolás :)
süti beállítások módosítása