Építkezésünk és családunk történéseinek valamiféle dokumentációja, na meg a barkácsolás :)

2015. október 06. 14:09 - csallob

Hitelszerződés

Tegnap voltunk aláírni a hitelszerződést a szombathelyi FHB-ban, elég jól ment a dolog, a közjegyző is szerencsére kijött a bankfiókba, nem kellett külön futkozni hozzá. 8-ra mentünk, 9-kor végeztünk is, viszont 11-re még mégiscsak el kellett menni a közjegyzőhöz a hitelesített dokumentumokért és addigra a lányok már nagyon nehezen bírták, mert 7-kor indultunk reggel. A köztes időben tescoztunk és praktikereztünk, elfáradtak szegénykék.

A közjegyzőnek ki kellett perkálni 102 ezer Ft-ot, amit a bank majd visszatérít, mert vállaltunk valami hiteláttekintő szolgáltatást havi 130 Ft-ért (ez csak annyi, hogy a netbankban látható a hitelek összes adata). És szerencsére ugyanígy folyósítási jutalék sincs, csak ha 5 éven belül előtörlesztünk (amit pont szeretnénk is fundamentából 2 és múlva, de ez van).

A körmendi földhivatalba is be kellett volna ugrani hazafelé a jelzálogjog bejegyeztetés miatt, de csak 11:30-ig volt ügyfélfogadás, úgyhogy holnap mehetek reggel oda is, jajdejó. 

A netbankos nyereményjátékon nyertem egy gopro kamerát, az is átvehettem a bankban, legalább valami jó is történik néha :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://leszhazunk.blog.hu/api/trackback/id/tr577904146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Építkezésünk és családunk történéseinek valamiféle dokumentációja, na meg a barkácsolás :)
süti beállítások módosítása